Ημέρα Καριέρας ΓΠΑ 2022

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει με φυσική παρουσία την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας ΓΠΑ 2022» στις 7 Ιουνίου 2022, 10:00 – 18:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γεωργικού Μουσείου του Πανεπιστημίου.

 Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους αποφοίτους του Ιδρύματος με την αγορά εργασίας.

 Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αποφοίτους του ΓΠΑ μέσω προσωπικών συνεντεύξεων, να προβάλλουν τον τομέα που δραστηριοποιούνται, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, καθώς επίσης και να διερευνήσουν τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΓΠΑ. Η συμμετοχή των αποφοίτων θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία για αυτούς να ενημερωθούν για τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας μέσα από την σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνεντεύξεων.

 Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Ημέρα Καριέρας ΓΠΑ 2022, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και αποστείλετε το αργότερο έως τις 22 Μαΐου 2022.

 Για επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διασύνδεσης, στο τηλέφωνο 210 5294816 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 https://www2.aua.gr/el/news-events/ekdiloseis/grafeio-diasyndesis-imera-karieras-gpa-2022

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com