ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Φωκίδα, με επίσκεψη του Μεταλλευτικού Πάρκου Φωκίδος (Βαγονέτο) και τη Χάρμαινα (συνοικία ταμπάκικων στην Άμφισσα).

 την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Το κόστος της μετακίνησης ανέρχεται στα 20€, της επίσκεψης στο βαγονέτο κυμαίνεται από 10-12€ (παιδιά μικρότερα από 6 ετών 5€) και της ξενάγησης  στα 3€.

 

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

Πρόγραμμα

 

07:30 Αναχώρηση από Αθήνα και μετάβαση με πούλμαν στο Ορυχείο.

 10:30 Ξενάγηση στο ορυχείο για να γνωρίσουμε βήμα-βήμα τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη.Θα ξεκινήσουμε από τη Στοά 850, θα συνεχίσουμε στον Εκθεσιακό Χώρο Μεταλλευτικής Ιστορίας και θα ολοκληρωθεί η περιήγηση με τη διαδραστική επίσκεψη στην Πτέρυγα Ψηφιακής Τεχνολογίας.

( http://www.vagonetto.gr )

 12:30 Σύντομος καφές στην Άμφισσα, όπου και θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας για την περιήγησή μας στη Χάρμαινα, τη συνοικία των ταμπάκικων. Θα μάθουμε για τη βυρσοδεψία και τη ζωή των ταμπάκηδων.

(http://www.harmaina.gr/)

 Με το πέρας της ξενάγησης, θα καθίσουμε για φαγητό και μετά θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

Δηλώσεις συμμετοχής / κατοχύρωση θέσης, γίνεται με την καταβολή του κόστους μετακίνησης (20€) εως Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο λογαριασμό του ΣΑΓΠΑ στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό:

GR85 0171 0230 006 0230 10148 415

Δικαιούχος: ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αιτιολογία: 18.6 και όνομα καταθέτη

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να σταλεί το καταθετήριο με email

στη Γραμματεία του  Σ.Α.Γ.Π.Α.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και

στον Ταμία  του Σ.Α.Γ.Π.Α. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

αναφέροντας όνομα, αριθμό συμμετεχόντων καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Σας περιμένουμε!

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com