Βράβευση αριστούχων αποφοίτων του ΓΠΑ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου των Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έγινε στις 23.3.2017 στην αίθουσα τελετών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η απονομή επαίνων από την Εταιρεία Syngenta Hellas, στους αριστεύσαντες, κ. Τριγαζή Ευστάθιο, απόφοιτο  του  Τμήματος   Βιοτεχνολογίας και κ. Σκαρλάτο Λεωνίδα, απόφοιτο  του  Τμήματος  Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής & Υδατοκαλλιεργειών, που επέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία  και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους εντός της πενταετίας.

Οι έπαινοι  συνοδεύονταν   από 4ήμερο ταξίδι σε ερευνητικό κέντρο της Syngenta στην Αγγλία και επί πλέον επιταγή  αξίας 500 Ευρώ στον κ. Τριγαζή Ευστάθιο, ο οποίος επέτυχε  την υψηλότερη βαθμολογία.

Οι έπαινοι εφέτος απονεμήθηκαν εις μνήμην της Δρ. Μυρτώς Δημακοπούλου – Καμινιάρη, που υπηρετούσε ως Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας του ΓΠΑ.

Η απονομή έγινε εκ μέρους της Syngenta Hellas, από την επί κεφαλής Ρυθμιστικών Θεμάτων και Επιστασίας της Εταιρίας κ. Βούλα Καλλιακάκη και τον Πρόεδρο  του Συλλόγου των Αποφοίτων του ΓΠΑ Ομότιμο Καθηγητή κ. Ιωάννη Χρονόπουλο.

 

Ο κύριος Ευστάθιος Τριγαζής παραλαμβάνει τον έπαινό του από από την επί κεφαλής Ρυθμιστικών Θεμάτων και Επιστασίας της Syngenta Hellas κ. Βούλα Καλλιακάκη και τον Πρόεδρο  του Συλλόγου των Αποφοίτων του ΓΠΑ Ομότιμο Καθηγητή κ. Ιωάννη Χρονόπουλο.

 

 

Ο κύριος Λεωνίδας Σκαρλάτος παραλαμβάνει τον έπαινό του από από την επί κεφαλής Ρυθμιστικών Θεμάτων και Επιστασίας της Syngenta Hellas κ. Βούλα Καλλιακάκη και τον Πρόεδρο  του Συλλόγου των Αποφοίτων του ΓΠΑ Ομότιμο Καθηγητή κ. Ιωάννη Χρονόπουλο.

 

 

Οι έπαινοι εφέτος απονεμήθηκαν εις μνήμην της Δρ. Μυρτώς Δημακοπούλου – Καμινιάρη, που υπηρετούσε ως Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας του ΓΠΑ, παρουσία του συζύγου της κ. Δημήτρου Καμινιάρη.

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com