Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00, ο Σύλλογός μας διοργανώνει επίσκεψη με ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, διάρκειας 90’ λεπτών.

Λόγω περιορισμένου αριθμού, κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, έως 25 Ιανουαρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Οι ξεναγήσεις ξεκινούν από το κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκες της Ελλάδος, όπου καλό είναι να βρισκόμαστε 15' πριν την έναρξη της ξενάγησης.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, θα μας ξεναγήσουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν.

Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, τη χρήση σκαλοπατιών, καθώς και τη χρήση εσωτερικών και εξωτερικών ανελκυστήρων.

Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα βρείτε:

http://snfcc.org/visitors-center/planning-your-visit/?lang=el

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com