Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ελλάδα, πρόκειται να διοργανώσει Ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+.
Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Bασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

 

Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, για την περίοδο 2014-2020 και στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας, σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.

 

Η Ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε φορείς που δεν έχουν χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ από το 2014 και μετά. Ο συγκεκριμένος περιορισμός δεν ισχύει για τα  Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Μονάδας, η οποία θα ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους φορείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής.

 

Θα πραγματοποιηθούν πέντε παράλληλες συνεδρίες ανά τομέα [σχολική εκπαίδευση, ανώτατη εκπαίδευση (κλασική κινητικότητα-στρατηγικές συμπράξεις), ανώτατη εκπαίδευση (διεθνής κινητικότητα), επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και εκπαίδευση ενηλίκων], όπου θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος και οι κανόνες υποβολής αιτήσεων εν όψει της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων 2017. Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής έως τις 6 Δεκεμβρίου 2016.

https://www.iky.gr/el/album-foto-erasmus-plus/item/2774-imerida-enimerosis-gia-to-programma-erasmus-tin-paraskevi-9-dekemvriou-2016-divani-caravel-hotel

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com