Ειδησεις

 • Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΣΑΓΠΑ σχετικά με το σχέδιο νόμου νόμου «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις»

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  στη συνεδρίαση της 3.10.2018 με μοναδικό θέμα   το σχέδιο νόμου «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις»  μετά από διεξοδική συζήτηση, κατέληξε στις ακόλουθες  προτάσεις που αφορούν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

  Written on Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 00:25
 • Εθνικός Κήπος - Δελτίο Τύπου
  Εθνικός Κήπος - Δελτίο Τύπου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

  Ο Σύλλογος των Αποφοίτων του  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τη δραστηριότητα του  Δήμου Αθηναίων στον Εθνικό κήπο, ο οποίος  πρόκειται να αρχίσει πολύ σύντομα σειρά σημαντικών σε έκταση επεμβάσεων, στα πλαίσια του έργου «Αναβάθμιση υποδομών του Εθνικού Κήπου» όπου παραδόξως, μεταξύ άλλων,  περιλαμβάνεται κατά προτεραιότητα η  ανακατασκευή των παραδοσιακών  δρομίσκων, αμπολών και λοιπών υποδομών αρδεύσεως κλπ. παραβλέποντας τις  εργασίες πρασίνου οι οποίες αν και είναι επείγουσες και απαραίτητες καλύπτουν μόνον πολύ μικρό ποσοστό της συνολικής δαπάνης.

  Written on Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 13:31
 • Αναγνώριση Πτυχίου Γ.Π.Α. ως Μεταπτυχιακό
  Αναγνώριση Πτυχίου Γ.Π.Α. ως Μεταπτυχιακό

  Δημοσιεύθηκε στις 11.09.2011 στο τεύχος 3945, τεύχος δεύτερο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως, απόφαση με την οποία αναγνωρίζονται τα πτυχία των Γεωπόνων Πανεπιστημίου Αθηνών ως μεταπτυχιακά.

  Written on Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 14:38
 • Απώλεια Νίκου Ταμβάκη
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Γ.Π.Α., με θλίψη γνωστοποιεί την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και ενεργού μέλους του Συλλόγου μας Νίκου Ταμβάκη.
  Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 και ώρα 17:00 στο νεκροταφείο της Δάφνης.
   
  Written on Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 23:53

Δελτία Τύπου

Δημοσιεύσεις Μελών

 • Η Αγαύη ή ο Αθάνατος
  Η Αγαύη ή ο Αθάνατος
  Η Αγαύη ή ο Αθάνατος
   
  Από τον Κ.Θ.Μπουχέλο, Γεωπόνο-Εντομολόγο, Ομότιμο Καθηγητή Γ.Π.Α.
 • Η φραγκοσυκιά και το Dactylopius coccus
  Η φραγκοσυκιά και το Dactylopius coccus

  Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος

  Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Αρχαιοεντομολογικά Ερωτηματικά
  Αρχαιοεντομολογικά Ερωτηματικά

  Κωνσταντίνος Θ. Μπουχέλος

  Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΣΥΝΔΕΣΗ

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com